marți, 29 decembrie 2009

Vise, tata, vise...(partea intai)

marți, 29 decembrie 2009

Aseara am visat ceva interesant. Desi am dormit aproximativ 7 ore, am avut timp ca sa mai visez trasnai. Pentru ca e fascinant sa stai pana la 3 ca sa te uiti la filmele de la tv pe care le-ai ratat in timpul zilei. Si dupa aia te trezesti la 10 ca...la naiba! nu mai poti dormi. Am avut parte de un vis ciudat. Defapt, daca stau sa ma gandesc, imi pare cunoscut...nu stiu...parca era un desen animat...sau o carte? Ma rog, asta imi ziceti voi, daca ceva din visul meu e cunoscut sau doar mi se pare mie.

Ma plimbam printr-un muzeu. Si era gol...era o umbra ciudata...luminile nu prea patrundeau prin intuneric. Eu m-am indreptat catre un tablou care era mult mai luminat spre deosebire de celelalte. Acolo era o pajiste verde, si in spate se vedeau niste munti impaduriti. Iar mai spre dreapta tabloului, o mare. Am gasit atarnata de tablou o geanta, un soi de rucsacel. Cand am pus mana pe el, am fost cuprinsa de un vartej sau ceva de genul asta si m-am trezit in tablou. Cu gentuta in mana. Era frig. Am deschis gentuta si am gasit acolo o pensula si o cutiuta cu vopsea. M-am indreptat catre cel mai apropiat copac. Am pictat acolo, pe trunchi, o floare. Si deodata floarea desenata a cazut de pe trunchi si s-a transformat intr-o floare adevarata. Am desenat in aer o geaca, care, parea calduroasa. Si s-a transformat intr-o geaca adevarata. M-am imbracat cu ea si chiar era calduroasa. Dupa aceea am desenat o casa, cu o singura incapere, o usa trainica si 2 ferestre cu obloane. Un semineu, un horn, o masa pe care gaseai toate bunatatile din lume. Si, totusi, dupa ce desenasem toate astea, in cutie era tot atata vopsea ca la inceput. Cand ma uit pe fereastra zaresc o corabie. Se auzeau cantece de'alea tipice piratilor si pe catarg era atarnat un steag negru, cu un craniu pe el. Desi casuta mea era ascunsa bine, in padure, m-am speriat. Caci am vazut piratii indreptandu-se spre mine...


Ce credeti ca s-a intamplat? ...

5 comentarii:

WIK B spunea...

Interesant vis...Nu imi suna a nimic cunoscut, dar parca parca e o combinatie intre Piratii din Caraibe si Scufita Rosie care si-a "pictat" o casa bine ascunsa in padure.Mi-as dori si eu sa am asa vise...:)).Rareori am vise,dar cand am sunt destul de horror:((de ce eu?In fine,imi amintesc cand eram mic si aveam o imaginatie mai bogata,visam noaptea monstrii parosi gen Bigfoot care ma terorizau si la sfarsitul visului erau doar Shaggy si Scooby deghizati(lol,aveam visul cam in fiecare seara si era extrem de ciudat,iar la sf. mereu se termina cu Shaggy si Scooby).Probabil eram obsedat de acel desen animat:)).In legatura cu filmele horror rareori visez astefel de lucruri gen:sunt amortit si au intrat niste hoti in casa iar eu incerc sa strig dupa ajutor si nu pot sa scot un sunet,iar dupa ce ma trezesc din acel cosmar oribil sunt atat de speriat ca nici sa misc nu mai pot.Parca s-a intamplat in realitate...Mereu mi-a placut sa ma pe cineva langa mine cand dorm ca si in copilarie.Acea persoana ma ocroteste mnereu si ma simt extrem de bine langa ea.Va sugerez si sa nu va fie rusine,sa va luati un animal de plus.In general toate persoanele fac asa,sunt buni inlocuitori ai persoanelor fizice;).Cam asta a fost si discursul meu...astept cu nerabdare partea a 2-a a visului.Bye,va pup pe toti:-*!!!

Mălina spunea...

Ce animal de plus ai ;))? Si eu am vise horror uneori...ultima data am visat ca ma alerga un tip cu o masina de aia de taiat copacii...cum se cheama...drujba/ferestrau :)). A fost tare ca pana la urma a venit un soi de vampir care l-a fugarit. Si era un vampir prietenos:). Honey si domnul Mielusel si Bubu si Codita si domnul Urechila nu au niciun efect...daca e sa visez urat tot visez. De cele mai multe ori realizez in vis ca e cosmar si transform totul in favoarea mea:))...odata cand ma urmareau niste mumii mi-am imaginat ca sunt imbracate in rochite si asa s-a intamplat:)). Foarte tare! Zi-mi si mie...ce animalute de plus ai?

WIK B spunea...

HEY nu am animalute de plus...adica am,dar sunt de cand eram mic si acum le-a revendicat fratele meu.Era un sfat pentru cei care au nevoie!

Mălina spunea...

Si pana la urma ce crezi ca s-a intamplat?

Mălina spunea...

Nu mai conteaza. Vezi continuarea:)

Trimiteți un comentariu

Si acum sa vad ce iti trece prin minte :).