joi, 28 ianuarie 2010

My blog is pretty, my blog is hot...

joi, 28 ianuarie 2010
Despre blogulet/blogusor/blogul meu:


-Adresa url este http://ellealesmots.blogspot.com/ , adresa aleasa in urma cu 3 seri. In istoria url-urilor acestui blog s-au numarat:
1)cand blogulet era bebe -www.happywritinghere.blogspot.com
2)cand blogulet era copilas -www.feeriedecuvinte.blogspot.com
3)cand blogulet e deja adolescent- www.ellealesmots.blogspot.com

-Numele adresei actuale si a numelui blogului coincid (la ora actuala) si exprima urmatoarea propozitie/grup de cuvinte: ElleALesMots, in traducere mot-a-mot: ea are cuvintele. Dupa numeroase idei (scumpirici, ananasulscumpirici, publicatdeMalina, ploaiedecuvinte) gandite de mine impreuna cu Sara si Cristina am considerat, impreuna cu Oana, ca ElleALesMots suna cel mai bine. Si asa a ramas :). Ca o descriere scurta, sub numele blogului se gaseste scris -DE AZI DIFERIT-, exprimand ideea ca feeriedecuvinte a crescut, e adolescent, si-a schimbat multe si a devenit pe scurt DIFERIT. Sau poate doar scriitoarea lui a devenit mai diferita...cine stie?

-Tema actuala a blogului este SimpleBalanceOlive, tema de pe wordpress (site fain gen blogger), care a fost formatata special pentru blogger. Deoarece nu ne aflam pe wordpress si totusi mie mi-a placut tema, avem urmatoarele sectiuni ''Home Post RSS Comments RSS Edit'', pe care sincer, daca era dupa mine nu existau.
Avem de asemenea, de la structura initiala a temei, casuta Search si Subscribe to our feed. Am vorbit pana acum despre setarile generale ale temei, trecem la ce am vrut eu sa apara. Dupa cum observati tema este impartita in 3 coloane: bara laterala stanga, articole, bara laterala dreapta. Puteti observa pe bara laterala stanga rubrica ''Salutare...'' ce exprima un mesaj de bun venit, urmata de rubrica ''Despre mine...'', unde, daca veti vizualiza intreg profilul, veti putea observa imaginea cu mine clara si veti afla cateva chestii in plus despre subsemnata. Dupa aceea urmeaza ''Ultimile ciripiri'', care exprima ultimele postari si ca ultima chestie pe bara stanga ''Bubbles and flowers, am scris despre...'', unde gasiti categoriile/etichetele in care sunt incadrate numeroasele articole. Trecem spre stanga. Pe mijloc observam totalitatea articolelor scrise intr-un anumit interval de timp. Si ajunge pe partea dreapta, la cealalta bara laterala. Vedem prima data ''Loveee it'' si niste imagini: prima care are o imagine cu un leu si pe care scrie ''suflet cititor feroce'', si care, daca apasati pe ea, va conduce direct la un blog/site care il urmaresc cu mare drag iar a doua cu un soi de monstrulet verde, numit Motivonti, care te conduce la un site superb, care imi place la nebunie. Urmeaza ''Citeste in fiecare dimineata'', un mesaj luat de pe Motivonti, dupa aceea ''History'', ''Am fotografiat pe flickr'' (poze made by me), ''Intra si tu aici'', o casuta plina cu linkuri super, ''Muzica''-Robbie Williams-Pheonix from the flames si ''Vizualizari blog''. Cam atata cu aspectul.

-In final continutul: idei, licurici, pasaje din cartea pe care o scriu, cate-un citat, doua, o poezie, un regret, un zambet, mai multe...


sursa poza: dimitri caceaune

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Si acum sa vad ce iti trece prin minte :).