luni, 11 ianuarie 2010

Stii ceva?

luni, 11 ianuarie 2010

Stii ce e superb?
Ca am blog. Si ca pot scrie aici tot ce vreau/despre ce vreau/despre cine vreau/ cum vreau/cand vreau. Si ca am destui cititori care revin ca sa imi citeasca gandurile, parerile, sentimentele...
Si stii ce e mai tare? Ca nu prea imi pasa de unii. Si daca imi lasa un comentariu care nu-mi convine il sterg. Si ca pot sa scriu despre ce imi vine mie in cap chiar daca unora nu li se pare extraordinar, grozav, ''chipes'', la moda. Ca nu ma doare pe mine capul de ei. Si stii ce mai e tare? Ca asta e al 99-lea articol. Si mai e ceva tare: ca am cititori super de treaba. Care se zgarcesc, ce-i drept in comentarii, dar care exista. Multumesc pentru interesul si prietenia lor.
Si stii ce mi-as dori? Nu. Mi-as dori sa fie si mai multi oameni care sa fie interesati de scrierile mele. Dar cum nu sunt J.K Rowling sau Stephanie Mayer incerc sa ma multumesc. Si ultimul ''dar'': dar cum eu sunt o fire care nu se lasa prea usor, nu ma las eu pana nu intru in top 20 zelist :).
A, si mai intrati si pe ''flicar" daca va intereseaza pozele mele.

3 comentarii:

Mălina spunea...

Of, Andreea, stiu ca nu ai ce face. Dar mama, ia pune mana pe o carte si citeste...daca blogul meu ti-a devenit vital. Hai, mai intai, sa invatam sa scriem corect gramatical... prima lectie: daca doresti ca lumea sa considere ca ai bun simt, cand lasi un comentariu, mai taie din ''k''-urile de la sfarsitul unor cuvinte, si scrie corect, cum scrii la scoala (asta daca nu scrii si acolo cu ''k''). O sa iti mai dau inca o lectie daca va mai fi nevoie, dar sper ca nu. Hopa. Sunt emoida?! Mama, ce le stii tu pe toate ca un om mare...ptiu sa nu fie de deochi. Crede-ma, viata mea e mult prea ''chiesa'' ca sa fiu ''emoida''. Doamne fereste! Oricum, daca voi avea vreodata porniri de astea te voi anunta ca sa imi zici atunci ca sunt ''emoida''. Stii...eu nu am nicio problema cu copiii aia, au nevoie doar de cateva vizite la psiholog...Eu nu am :), ca ma simt splendid de bine. Umorul tau ma depaseste. In general persoana ta. A, si daca nu iti placa articolele mele, ca nu sunt grozave, la moda, sau cum doresti tu sa fie, de ce revii mereu aici, numai de dragul sa ... hmmm...sa... nu stiu, aici iarasi ma lasi fara raspuns. Ma consider un copil de 13 ani si 3 luni, ceea ce si sunt: un copil. Nu cred ca am varsta tocmai potrivita si gandirea/visarea pe care tu o sugerezi. Eu nu sunt genul. Din nou, te voi anunta cand voi avea astfel de vise ca sa te simti si tu bine.


Toate cele bune!

Mălina spunea...

plac*

Unknown spunea...

Draguta, se pare ca e foarte greu pentru tine sa inveti ceva nou repede si bine, de aceea ne simtim datori sa iti reamintim:
http://feeriedecuvinte.blogspot.com/2010/01/top-cele-mai-cele-replici-de.html#comment-form

parintii Malinei

Trimiteți un comentariu

Si acum sa vad ce iti trece prin minte :).